Dječija čitaonica: Promocija radne sveske “Svako slovo ponešto novo”

74662472_2458085741076392_3889297133697761280_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 29.10.2019. u 07:03

U Dječijoj čitaonici u Gradskoj kući danas, sa početkom u 11h, biće upriličena promocija radne sveske “Svako slovo ponešto novo”, autorki Ljiljane Đurović i Ane Radojičić.

Na promociji će govoriti: Sonja Nikčević, potpredsjednica opštine Nikšić, Renata Bulajić, direktorica JU Narodna biblioteka “Njegoš”, Vjera Bjelica, pedagoškinja u OŠ “Ratko Žarić”, Ljiljana Đurović i Ana Radojičić, autorke, prof. razredne nastave u OŠ “Luka Simonović”, Vjera Šekarić i Klara Đikanović, učenice OŠ “Luka Simonović”.

Promociju organizuju JU Narodna biblioteka “Njegoš” i NVO Društvo prijatelja biblioteke “Njegoš” Nikšić, a u okviru Nikšićke kulturne scene 2019.

Ulaz je slobodan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Studentski teatar iz Podgorice izveo je predstavu "Restoran Desert flower" u velikoj sali nikšićkog "Zahumlja", u znak poštovanja prema ličnosti Gorana Bulajića, koji je nedavno iznenada preminuo.
Predstava za djecu „Bajka o elektricitetu” (8+), koju je po tekstu Milene Bogavac adaptirao i režirao Milo Vučinić, biće izvedena u ponedjeljak, 11.decembra, u 12 časova na sceni Nikšićkog pozorišta.
Otvoren je šesti po redu konkurs za kratku priču Biber. Kratke priče mogu da šalju autorke i autori koji pišu na albanskom, makedonskom, bosanskom, crnogorskom, hrvatskom ili srpskom jeziku.