Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Evo koji filmovi su na današnjem repertoaru Cineme 213

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 24.03.2019. u 06:51

Posljednji dan ove sedmice u bioskop Cinema 213 donijeće pet filmova.

Zatim u 14.15h slijedi krimi komedija „Cio svijet je tvoj“, a nakon toga i misterija „Crna rijeka“ u 16h.

Horor „Mi“, prikazaće se u 18.05h. Glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Njongo, kao žena koja se vraća na mjesto kraj obale mora gdje je odrastala, sada s mužem (Vinston Djuk iz Crnog pantera) i dvoje djece, kako bi proveli idiličan odmor kraj mora. Progonjena neobjašnjivom i nerazjašnjenom traumom iz prošlosti i nizom jezivih slučajnosti, Adelaida oseća da joj paranoja dostiže vrhunac i da se nešto jako loše prikrada njenoj porodici. Nakon iscrpljujućeg dana na plaži, porodica se vraća u svoju vikendicu. Kada se tama spustila, Vilsonovi su primijetili siluete četiri osobe koje stoje pred njihovom kućom, držeći se za ruke. „Mi“ je priča o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika: iskrivljene verzije sebe samih.

Posljednji termin danas, u 20.15h donijeće „Loro“ koji predstavlja biografiju bivšeg italijanskog  premijera i biznismena Silvija  Berluskonija. Radnja  se odvija uglavnom u njegovoj  palati na Sardiniji.  Njegova  ličnost,  politička  karijera, skandali, odnos sa ženom i neobjašnjivo nasljeđe prikazani su kroz djelimično izmišljene događaje.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Povodom 200 godina od rođenja pjesnika Branka Radičevića nikšićka Javna ustanova „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore.