JU “Zahumlje” raspisala konkurs na temu “Mama je glagol od glagola raditi”

JU “Zahumlje”
 • Autor onogost.me
 • 07.02.2024. u 07:45
Javna ustanova (JU) „Zahumlje“, u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs na temu „Mama je glagol od glagola raditi“.

Konkurs je otvoren do 27. februara 2024. godine, a pravo učešća imaju svi učenici od 1. do 9. razreda osnovnih škola iz Crne Gore.

Broj radova koje jedan učenik može poslati (poezija, proza) nije ograničen.

“Dodjela nagrada će se održati u sali Zahumlja, 8. marta sa početkom u 12 časova, u okviru prigodnog programa posvećenog majci o čemu će nagrađeni učenici i njihovi nastavnici biti blagovremeno obavješteni”, kazali su iz “Zahumlja”.

Radove učenika sa sledećim podacima (ime i prezime učenika, razred, škola, broj telefona, adresa, ime i prezime predmetnog nastavnika) slati na adresu: JU Zahumlje, V proleterska, broj 17 Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministarstvo energetike i rudarstva objavilo je nove cijene goriva po kojima će benzin od ponoći poskupiti po četiri centa, a eurodizel cent.
  Knjiga “Hommage Novu Vukoviću”, kao i 20. broj časopisa “Riječ”, koji je posvećen akademiku Vukoviću, biče predstavljeni večeras na Filološkom fakultetu u Nikšiću, u svečanoj sali u 18 časova.