Koncert u čast Vlade Divljana

Poster/Nikšićko pozorište
 • Autor onogost.me
 • 19.02.2023. u 07:56
Koncert u čast Vlade Divljana koji izvode (ne)normalni i Zdenko Kolar održaće se večeras, u 20 h, u Nikšićkom pozorištu.

“Nakon nekoliko rasprodatih koncerata u Beogradu (dva na Kolarcu, jedan u Kombank Dvorani i dva u Botaničkoj Bašti), (ne)normalni konačno dolaze u Nikšić, gdje će izvesti pjesme iz svih perioda bogate muzičke karijere Vlada Divljana, te će dio repertoara činiti i najveći hitovi grupe “Idoli”. Na tim pjesmama, bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, član legendarnih “Idola” i basista koji je pratio Divljana od samog početka”, navodi se u najavi koncerta.

(Ne)normalni sviraju u sastavu Anja Aleksić – violina, Nenad Jelenković – vokal, gitara, Miloš Jovanović – klavir, Attila Benke – bubnjevi i Branislav Pavlović – bas gitara.

Organizatori koncerta su Opština Nikšić, Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, Turistička organizacija Opštine Nikšić, Nikšićko pozorište i „Zahumlje‟.

Događaj se organizuje u sklopu februarskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2023.

Informacije i rezervacije na telefone: 067/ 932 646; 069/ 490 198.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Povodom obilježavanja Svjetskog dana poezije, u sali "Zahumlja" večeras u 19 časova, biće upriličeno autorsko veče pjesnika Dušana Govedarice, a ovom prilikom biće mu uručena i nagrada za životno djelo Udruženja crnogorskih pisaca za djecu i mlade.