Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Miodrag Perunović gost tribine „Svobodijada“

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 02.07.2024. u 08:03
Proslavljeni bokser Miodrag Mijo Perunović biće večeras gost tribine „Svobodijada“ Javne ustanove (JU) „Zahumlje“.

U okviru tribine, koja počinje u 19 časova, biće predstavljena Perunovićeva knjiga poezije „Putopis“ (Književna zadruga Srpskog narodnog vijeća, 2023).

O knjizi će govoriti recenzenti prof. dr Lidija Tomić i književnica Milica Bakrač, urednica tribine, dok će stihove iz „Putopisa“ govoriti glumac Slaviša Čurović. Publiku će poezijom pozdraviti i autor.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.
  Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković sa predstavnicima Vojske Crne Gore i SOBNOR-a, povodom Dana državnosti, položio je vijenac na Spomenik Ljubu Čupiću.
  Poreski inspektori su od 1. maja do 7. jula obavili 805 provjera regularnosti poslovanja poreskih obveznika i utvrdili nepravilnosti kod njih 133, na osnovu čega su izdali 177 prekršajna naloga sa ukupno izrečenim novčanim kaznama od 580,4 hiljade eura.