Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

,,Naša radost 2016”: Đorđiju Aleksiću druga nagrada za interpretaciju

nasa_radost
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.09.2016. u 06:55

Đorđije Aleksić, učenik OŠ ''Olga Golović'' iz Nikšića, ostvario je veliki uspjeh na festivalu ,,Naša radost 2016”, koji je proteklog vikenda održan u Podgorici. 

Naime, on je osvojio drugu nagradu za interpretaciju sa pjesmom ,,Zvijezda”, a istoj pjesmi pripala je i prva nagradu za kompoziciju. Muziku i aranžman uradio je Predrag Nedeljković, a tekst je napisala Sanja Perić.

Ana Spasojević dobila je prvu nagradu za interpretaciju, a treća nagrada pripala je  Neveni Rosić iz Kikinde. Nagrade je uručila Zoja Đurović, umjetnička direktorica Festivala.

Dječiji žiri je nagradio pjesmu ,,Ko se grudva, taj se voli” koju je pjevala Ana Vujošević, a hor ,,Zvjezdice” pjesmu ,,Meda spavalica” u izvođenju Nevene Mrvaljević .

Program festivala su vodili glumci Ivona Čović – Jaćimović i Slaviša Grubiša.

Sve izvođače 16 predstavljenih kompozicija u takmičarskom dijelu pratio je dječiji hor ,,Zvjezdice”, a solisti ovog hora nastupili su u revijalnom dijelu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma - komedija “Dedpul i Vulverin” i animirana avantura “Pas i mačka”.
Nevladina organizacija Umjetničko-muzičko udruženje “Scena" raspisala je Javni poziv za učešće mladih iz Nikšića na onlajn muzičkoj audiciji.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – animirani „Nerazdvojni“, triler „Tornado 2“ i horor „Maxxxine“.