Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko pozorište: Izložba “No concept”

Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 01.10.2022. u 08:21
U foajeu Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 20h, biće otvorena izložba radova mladih akademskih umjetnika "No concept".
Izložbu organizuje Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić, u saradnji sa JU Nikšićko pozorište, a u okviru manifestacije “Septembarski dani – Nikšić 2022” i NIKŠIĆKE KULTURNE SCENE 2022.
Izložbu će otvoriti predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković, a prisutnima će se u ime Sekretarijata obratiti savjetnik Miloš Nenezić.
Moderatorka je Kristina Vasiljević.
Na izložbi će se predstaviti mladi akademski umjetnici: Maja Marinović, Jovana Janičić, Igor Huszag, Maša Drašković, Jelica Joksović, Kristina Filipović, Aleksandra Božović, Ivana Vidić, Jasmina Lučević, Jelena Vekić, Marija Abramović, Milena Krivokapić, Stefan Delić, Vladana Mirković, Janko Baletić, Angela Đuretić, Isidora Sarić i Lazar Brajović.
Autori postavke su: Kristina Radović, Miloš Nenezić i Stevan Kilibarda, dok je autor teksta Miomir Mišo Vemić. Za fotografije i grafički dizajn se pobrinuo Nikola Kadović.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj saopšteno je da su radovi na zamjeni postojeće rasvjete led svjetlosnim izvorima u završnoj fazi. Oni su kazali da je veći broj rejona na teritoriji opštine Nikšić zaključan na "skada" sistem daljinskog upravljanja na učitanu potrošnju.