Nikšićko pozorište: Predstava „Čik seti se“

cik_seti_se
  • Autor onogost.me
  • 27.10.2015. u 06:55

Predstava „Čik, seti se“, u produkciji Dramart teatra iz Beograda, biće izvedena večeras u Nikšićkom pozorištu u 20h. 

Ova savremena komedija bavi se bračnim parom „tipičnim za naše (ne)prilike“, koji su u zlatnim godinama i nikako da se slože gdje im nestadoše godine, gdje su u proteklom periodu bili i šta su, gdje i sa kim radili. Usput pokušavaju da poslovnim potezima – od preprodaje pregorelih sijalica do uzgajanja bumbara – dopune kućni budžet. Za to im je, između ostalog, neophodan internet, ali ljepša polovina je sklona nezgodama na javnim mjestima, njen bračni drug je sklon izbjegavanju obaveza, a neko ipak mora da ode i da uplati za pristup svjetskoj mreži podataka. Usput i kum konačno uspijeva da savlada fobiju od mostova i dođe da ih obiđe, upravo u momentu kad bumbari rješavaju da se dokopaju slobode…

Po tekstu Branka Dimitrijevića predstavu je režirao Dragoslav Todorović, a kostimograf i scenograf je Milanka Berberović. Uloge tumače: Ljiljana Đurić i Milenko Pavlov.

Prodaja ulaznica: od 8-20h na biletarnici Nikšićkog pozorišta (Trg Save Kovačevića 5)
Cijena ulaznice: 5,00€
Informacije i rezervacije na tel. 040-213-566; 068-241-701

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević otvorio je Drugi jesenji sajam knjiga „Anderva book“, koji se, uz podršku Opštine Nikšić, Ministarstva kulture i JU Narodna biblioteka „Njegoš“, održava u sali JU Nikšićko pozorište.