Nikšićko pozorište: Predstava „Čik seti se“

cik_seti_se
  • Autor onogost.me
  • 27.10.2015. u 06:55

Predstava „Čik, seti se“, u produkciji Dramart teatra iz Beograda, biće izvedena večeras u Nikšićkom pozorištu u 20h. 

Ova savremena komedija bavi se bračnim parom „tipičnim za naše (ne)prilike“, koji su u zlatnim godinama i nikako da se slože gdje im nestadoše godine, gdje su u proteklom periodu bili i šta su, gdje i sa kim radili. Usput pokušavaju da poslovnim potezima – od preprodaje pregorelih sijalica do uzgajanja bumbara – dopune kućni budžet. Za to im je, između ostalog, neophodan internet, ali ljepša polovina je sklona nezgodama na javnim mjestima, njen bračni drug je sklon izbjegavanju obaveza, a neko ipak mora da ode i da uplati za pristup svjetskoj mreži podataka. Usput i kum konačno uspijeva da savlada fobiju od mostova i dođe da ih obiđe, upravo u momentu kad bumbari rješavaju da se dokopaju slobode…

Po tekstu Branka Dimitrijevića predstavu je režirao Dragoslav Todorović, a kostimograf i scenograf je Milanka Berberović. Uloge tumače: Ljiljana Đurić i Milenko Pavlov.

Prodaja ulaznica: od 8-20h na biletarnici Nikšićkog pozorišta (Trg Save Kovačevića 5)
Cijena ulaznice: 5,00€
Informacije i rezervacije na tel. 040-213-566; 068-241-701

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Knjiga “Hommage Novu Vukoviću”, kao i 20. broj časopisa “Riječ”, koji je posvećen akademiku Vukoviću, biče predstavljeni večeras na Filološkom fakultetu u Nikšiću, u svečanoj sali u 18 časova.