Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko pozorište: Predstava „Pevaj, brate 2“

kalinic
  • Autor onogost.me
  • 22.09.2015. u 09:16

U sali Nikšićkog pozorišta, večeras će, sa početkom u 20 časova, biti izvedena komedija "Pevaj, brate II", rađena po tekstu Stevana Koprivice, a u produkciji FαVI teatra iz Beograda.

U predstavi igraju: Andrija Milošević (kao Marijan Dević), Milan Kalinić (kao Fajta) i Milan Vasić (U Džeil). Kostime je osmislila Ana Radijičić, tekst songa Tamara Jovanović, a muziku Nebojša Jakovljević Šone/ Osvajači.
Kratak sadržaj:
U Džeil, Marjan Dević i Fajta su ostvarili najluđe snove. Izabrani su da brane boje Srbije na Eurosongu! Eurosong se, bar u ovoj komediji održava u Albaniji, Đirokatsri, gradu koji je starijim gledaocima poznat kao rodni grad Envera Hodže. Naravno, mi smo u modernoj i samo još malo pa ujedinjenoj Evropi i taj podatak nije od presudne važnosti. Bend „Pevaj brate“ u trenutku kad počinje ova smiješna i pomalo gorka priča, čeka da bude pozvan na scenu i otpjeva svoju pjesmu koja se visoko kotira na evrovizijskim kladionicama. Postoje tu mali problemi, svi predstavnici su sabijeni u bivše bunkere, nijesu na glamuroznom bekstejdžu, jer su se na generalnoj probi potukli predstavnici Grčke i Njemačke. Zbog mira u kući i Evropi organizator drži izvođače razdvojenim. Našim junacima to ne smeta. Spremni su da se popnu na muzički krov Evrope. Ali, neriješeni politički odnosi u našem dijelu Evrope, te karakteri naših junaka, učiniće da misija Evrovizije postane gotovo nemoguća misija.

Prodaja ulaznica:od 8-20h na biletarnici Nikšićkog pozorišta (Trg Save Kovačevića 5)
Cijena ulaznice: 7,00 €

Informacije i rezervacije na telefone: 040-213-566; 068-241-701

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.