Nikšićko pozorište: Predstava “Zemlja čudesa”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 05.10.2022. u 08:36
U sali Nikšićkog pozorišta danas u terminima od 10 i 18 časova, a povodom obilježavanja Dječje nedjelje, biće izvedena predstava za djecu "Zemlja čudesa".

Predstavu su pripremili vaspitači – mentori: Renata Krulanović, Daliborka Matijašević, Zorica Nikčević, Žana Raičević i Jasmina Žugić.

Predstava je rađena u produkciji Pozorišne trupe “Čarobnjaci” iz JPU “Dragan Kovačević” Nikšić, a igra se u organizaciji JU Nikšićko pozorište, u okviru oktobarskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2022.

U predstavi igraju: Kosta Bataković, Pavle Ćalić, Mihajlo Ćalić, Darija Čizmović, Lenka Delibašić, Julija Đurić, Mihaela Đurović, Dmitra Jeknić, Vuk Kostić, Velimir Kovačević, Mihaela Marković, Ines Milović, Vasilisa Osmajić, Tara Radović, Pavle Savić, Nikolija Soldatović, Irina Vorotović, Lazar Vrbica, Nikša Radulović, Vuk Vujović i Simeona Vukotić.

Predstava se organizuje za djecu predškolskog uzrasta.

Cijena ulaznice iznosi 2 eura.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.
  Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pozvalo je na pripravnost zbog očekivanih olujnih vremenskih nepogoda, jakog južnog vjetra i mogućih poplava. Direktorat za zaštitu i spašavanje MUP-a pozvao je građane da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meteorološkoj situaciji.
  Meteorolog Branko Micev kazao je da su u Crnoj Gori, do nedjelje, usljed obilnih padavina, moguće poplave. Od nedjelje veče očekuje nas zahlađenje koje će donijeti snijeg i u nižim predjelima, a od četvrtka, ponovo porast temperature, kiša i nestabilno vrijeme.