Nikšićko pozorište: Rok kabare “Mala prodavnica delikatesa”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 26.04.2023. u 07:49
Rok kabare „Mala prodavnica delikatesa“ Slobodana Bode Ninkovića i grupe OPS biće održan večeras u Nikšićkom pozorištu, u 20 časova.

“U OPS bendu su: Slobodan Ninković – Boda, Jovica Tišma – J, Dragoljub Martić – Braca, Lazar Pantić – Laza dete, Mihajlo Laković – Miha, Vuk Laković – Vuk, Marina Milenković – Marasmara i Dragana Tasić – Gaga. Grupa OPS je najbolji EX YU rok bend za koji niko nije čuo. Mala prodavnica delikatesa je priča o ljubavi zaustavljenoj u razvoju! Jer razne ljubavi postoje – ljubav prema slobodi, ljubav prema istini, ljubav prema prirodi, pa onda ljubavi domaće, ljubavi strane i ljubavi nastrane… O njima, evo, pevamo i pričamo skoro pola veka“, stoji u najavi koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta po cijeni od pet eura.

Informacije i rezervacije na telefone: 067/ 932 646; 069/490 198.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministarstvo prosvjete saopštilo je da taj vladin resor i Državna komisija za maturski i stručni ispit očekuju od Ispitnog centra da pristupi realizaciji preporuke o ponovnom pregledanju i vrednovanju testova učenika koji nijesu položili maturski ispit iz Crnogorsko-srpsko, bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti. Iz Ministarstva navode da nije u skladu sa propisima stav Komisije za ocjenjivanje da se učenicima koji su, po njihovoj ocjeni prepisivali zadatke na testu, odredi dodatni rok za polaganje.