Nikšićko pozorište:Predstava Bračni Kabare

kabare
  • Autor onogost.me
  • 29.09.2015. u 07:42

U sali Nikšićkog pozorišta, večeras će, sa početkom u 20 časova, biti izvedena predstava "Bračni Kabare, rađena u produkciji Umetničke radionice "Prizor" u adaptaciji i režiji Rada Vukotića, a po motivima knjige Antonia Amurija "Kako i zašto ubiti suprugu".

Pisac u ovoj knjizi na duhovit način navodi razne vrste iritantnih supruga, razloge zbog kojih one zaslužuju smrt i naravno, najefikasnije načine na koje ih se možete riješiti i pritom se dobro zabaviti.

Predstava je kabaretskog tipa i na duhovit i zanimljiv način, uz originalnu muziku Aleksandra Miletića i duhovite songove, predstavlja razne vrste supruga koje se danas mogu naći na “tržištu“ i kroz svakodnevne prizore u kojima se svaki gledalac može pronaći, pokazuje nedostatke i mane, “bube“ i “bubice“ bračnih drugova.

U predstavi igraju Mina Lazarević, Marko Živić, Marko Marković. Scenografiju je uradio Milovan Majstorović, a koreografiju Goran Stanić.

Cijena ulaznice je 5 eura.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta svakog radnog dana od 09 do 20 časova.

Za sve informacije u vezi predstave, kao i za rezervacije ulaznica obratite se na telefon: (040) 213-566 i 068 241-701.

Predstava je u organizaciji Nikšićkog pozorišta, a u okviru manifestacije “Septembarski dani – Nikšić 2015” i Programa podrške razvoju kulture u Nikšiċu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci