Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Novi repertoar bioskopa Cinema 213

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 04.07.2024. u 07:51
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – akcija „Do zadnjeg daha“, drama „Van sezone“ i anime „Blue lock the movie- epizoda Nagi“.

Na današnjem repertoaru su dva nova filma.

Animacija „Grozan ja 4“ prikazuje se u 16.30h.

Slijedi, u 18.15 h, „ Do zadnjeg daha“.

"Od producenata mega uspješne franšize „Džon Vik” dolazi novi napeti akcioni triler u kojem u glavnim ulogama gledamo Milu Jovović, oskarovku Dženifer Hadson, Sema Vortingtona i Komona. Priča prati majku Maju i njenu kćerku koje su prisiljene da žive pod zemljom nakon što planeta Zemlja postane neprikladna za život, zbog nedostatka kiseonika. Jedino su mogući kratki izleti na površinu zahvaljujući najmodernijem odijelu za kiseonik, koje je izradio Majin suprug Darijus, a za koga ona pretpostavlja da je mrtav. Kada se pojavi misteriozni par, tvrdeći da poznaje Darijusa i da zna njegovu sudbinu, Maja sa oprezom pristaje da ih pusti u svoj bunker. Ali da li su oni zaista ono za šta se predstavljaju?", piše u sinopsisu filma.

Posljednja projekcija je u 20 časova, kada se prikazuje "Van sezone".

"Matje živi u Parizu, a Alis u malom gradu na Balearskim ostrvima. Nakon što se upoznaju i ostvare kratku vezu, svako kreće svojim putem. Kako bi godinama kasnije odagnao svoju melanholiju, Matje odlazi u banju gde, slučajno, ponovo sretne Alis", navodi se u sinopsisu filma.

 

Repertoar za naredne dane:

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.
  Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković sa predstavnicima Vojske Crne Gore i SOBNOR-a, povodom Dana državnosti, položio je vijenac na Spomenik Ljubu Čupiću.
  Poreski inspektori su od 1. maja do 7. jula obavili 805 provjera regularnosti poslovanja poreskih obveznika i utvrdili nepravilnosti kod njih 133, na osnovu čega su izdali 177 prekršajna naloga sa ukupno izrečenim novčanim kaznama od 580,4 hiljade eura.