Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Scena 213: Balada o Daltonima

lucki-min
  • Autor onogost.me
  • 06.09.2015. u 06:31

Sa početkom u 11 časova danas će na sceni 213 biti prikazan animirani film  "Balada o Daltonima", reditelja Renea Goskinija i Henri Gruela.

Na Sceni 213, u nedjelju, 06. septembra, sa početkom u 11 časova, održaće se projekcija animiranog filma "BALADA O DALTONIMA", reditelja Renea Goskinija i Henri Gruela.
Projekcija je u organizaciji Crnogorske kinoteke i Centra za kulturu, a održava se u okviru Programa Podrške razvoju kulture u Nikšiću.

"BALADA O DALTONIMA" je dugometražni animirani film o zgodama Luckyja Lukea i braće Dalton. Braća Dalton osuđena su na 4200 godina zatvora i mirno izdržavaju svoju kaznu. Kad dobiju vijest da su jedini nasljednici svog strica, koji je obješen nakon odluke višečlane porote, odmah smišljaju plan bijega. Ali, oporuka o nasljedstvu ima dva uslova: ubistvo svih članova porote - kao prvi, i nalaženje jednog poštenjaka, koji će nadgledati ubistva i potvrditi ih pred sucem - kao drugi uslov. Problem je u tome što kao jedinog poštenjaka kojeg je poznavao, stric navodi Luckyja Lukea zakletog neprijatelja braće Dalton…

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 19 časova, biće upriličen Završni koncert omladinskog i dječijih folklornih ansambala JU "Zahumlje" pod nazivom "Djeca, srcem".
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – drama “Bajkeri”, horor “Egzorcizam”, horor “Ubod” i animacija “Gojazan ja 4”, koja će biti pretpremijerno prikazana od 22. juna.
U sali Nikšićkog pozorišta, u okviru "Revije dokumentarnog filma", koja se realizuje u saradnji sa UnderhillFestom, biće upriličena projekcija dokumentarnih filmova "Porodica na određeno vrijeme“, u režiji Seada Šabotića i "Dezerteri“, u režiji Damira Markovine.