Scena 213: Predstava za djecu Smiješna bajka

akord
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2015. u 06:07

Na Sceni 213, danas će, sa početkom u 11 časova, za učenike osnovnih škola, biti izvedena predstava za djecu "SMIJEŠNA BAJKA", koju je po tekstu Todeta Nikoletića, režirala Jelena Vilotijević

Duhovita i poučna priča o životnim stvarima i veličinama koje djeca treba da znaju i da poštuju. U igri pokušaja prevare i naivnosti, uvijek dobrota pobjeđuje.

Predstava je rađena u produkciji Kulturno kreativnog centra “AKORD”, a prikazuje se u okviru manifestacije “Septembarski dani – Nikšić 2015” i Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

U predstavi igraju članovi Akordovog teatra.

Ulaz je slobodan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U foajeu Nikšićkog pozorišta danas, sa početkom u 12 časova, a povodom obilježavanja jubileja 110 godina postojanja i rada Gimnazije "Stojan Cerović", biće otvorena Izložba radova "Priđi - primijeti", učenika Gimanzije.
Na Sceni 213, u Hotelu Jugoslavija večeras, sa početkom u 18.30 časova, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, polaznici JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić upriličiće kulturno-umjetnički program pod nazivom "Otvori mi prozore".