Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Scena 213: Predstava za djecu Smiješna bajka

akord
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2015. u 06:07

Na Sceni 213, danas će, sa početkom u 11 časova, za učenike osnovnih škola, biti izvedena predstava za djecu "SMIJEŠNA BAJKA", koju je po tekstu Todeta Nikoletića, režirala Jelena Vilotijević

Duhovita i poučna priča o životnim stvarima i veličinama koje djeca treba da znaju i da poštuju. U igri pokušaja prevare i naivnosti, uvijek dobrota pobjeđuje.

Predstava je rađena u produkciji Kulturno kreativnog centra "AKORD", a prikazuje se u okviru manifestacije "Septembarski dani - Nikšić 2015" i Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

U predstavi igraju članovi Akordovog teatra.

Ulaz je slobodan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 19 časova, biće upriličen Završni koncert omladinskog i dječjih folklornih ansambala JU "Zahumlje" pod nazivom "Djeca, srcem".
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – drama “Bajkeri”, horor “Egzorcizam”, horor “Ubod” i animacija “Gojazan ja 4”, koja će biti pretpremijerno prikazana od 22. juna.
U sali Nikšićkog pozorišta, u okviru "Revije dokumentarnog filma", koja se realizuje u saradnji sa UnderhillFestom, biće upriličena projekcija dokumentarnih filmova "Porodica na određeno vrijeme“, u režiji Seada Šabotića i "Dezerteri“, u režiji Damira Markovine.