Scena 213: Veče crnogorskih pisaca

vece_pisaca
  • Autor onogost.me
  • 26.09.2015. u 06:44

Na Sceni 213, danas će, sa početkom u 18 časova, u okviru XVIII Nikšićkih književnih susreta, biti održano Veče crnogorskih pisaca.

 

Crnogorski pisci koji će biti u prilici da se predstave publici su: Tanja Bakić, Miraš Martinović, Spasoje Bajović, Ana Pejović, Slavojka Vojinović, Milorad Popović, Braho Adrović, Slobodan Vučinić, Ilija Lakušić, Svetlana Kalezić, Radislav Gardašević, Radule Rakočević i članovi Književnog kluba “Poenta poetika“ Sara Drinčić, Nataša Lalatović i Goran Radojičić. 

Moderatori večeri biće Ana Pejović i Renata Bulajić.

XVIII Nikšićke književne susrete organizuju Opština Nikšić i Ministarstvo kulture Crne Gore, a u okviru manifestacije “Septembarski dani – Nikšić 2015” i Programa podrške razvoju kulture u Nikšiċu. 

Ulaz je slobodan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ovogodišnji laureati nagrade „Zaloga", koju Književna zajednica „Vladimir Mijušković“ iz Nikšića dodjeljuje od 1986. godine, su Milica Kralj za poeziju i Milovan Miki Radulović za likovnu umjetnost.
U bioskop Cinema 213 stiže novi film "Avatar: Put vode" koji će premijerno biti prikazan u srijedu, 14. decembra, u 20 sati.