Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Scena 213: Vi ne znate što mi znamo

scena_213
  • Autor onogost.me
  • 30.09.2015. u 06:57

Završno veče programa „Vi ne znate što mi znamo“ u okviru projekta „Neka se čuje i naš glas“ biće održano u srijedu, 30. septembra, na Sceni 213 u 20h.

Organizatori ovog događaja su NVO „Udruženje paraplegičara Nikšić“ u saradnji sa Centrom za kulturu Nikšić, a u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

Cilj programa je upoznavanje javnosti sa aktivnostima Udruženja, koje se odnose na uključivanje osoba sa invaliditetom u društveni život grada, putem prezentacije kulturnog stvaralaštva članova Udruženja. Ovim i budućim programima, Udruženje želi postići podizanje nivoa svijesti ukupne javnosti, a posebno onog njenog dijela koji se odnosi na domen kulture, o sposobnostima i mogućnostima osoba sa invaliditetom, čime bi se dao doprinos ublažavanju psihosocijalnih barijera sa kojima se one suočavaju, i istovremeno ohrabrilo i osnažilo djelovanje takvih osoba na planu kulturno-umjetničkog angažmana.

Ulaz je slobodan.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.