Tosčelik: I u narednom periodu kulturni događaji za zaposlene

15644925_10206412988643863_754807642_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.12.2016. u 17:31

Kompanija Tosčelik Nikšić juče je u Nikšićkom pozorištu priredila novogodišnji program za djecu svojih zaposlenih. 

„Interesovanje zaposlenih za ovaj događaj bilo je izuzetno veliko, tako da je u velikoj sali Nikšićkog pozorišta bilo oko 300 mališana i njihovih roditelja. Oni su najprije uživali u predstavi „Ružno pače“, u izvođenju Gradskog pozorišta Podgorica. Nakon toga je zabavni program izveo Djeda Mraz, i ujedno mališanima podijelio novogodišnje poklon paketiće, koje je obezbijedio menadžment kompanije“, stoji u saopštenju Tosčelika.

Kako se dodaje, novogodišnja aktivnost za djecu zaposlenih bila je ujedno početak saradnje sa Nikšićkim pozorištem i doprinos Tosčelika obogaćivanju kulturnih sadržaja u gradu.

Iz kompanije su najavili da će se menaždment i u narednom periodu truditi da organizuje projekte za svoje zaposlene, u čemu će najmlađi imati posebno mjesto. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 stižu tri nova filma – komedija „Šape gneva – legenda o Henku“, triler „Trag divljači“ i drama „Amsterdam“.
Dobra vijest stiže iz Uprave za zaštitu kulturnih dobara. Radovi na rekonstrukciji kulturnog dobra Dvorca kralja Nikole biće konačno nastavljeni, saopštio je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.