Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trg slobode: Humanitarna izložba dječijih radova “Od djece djeci”

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 03.07.2023. u 08:26
Na Trgu slobode večeras, sa početkom u 18 časova, biće otvorena Humanitarna izložba dječijih radova "Od djece djeci".

Izložbu organizuje Umjetnički centar Nikšić, u saradnji sa Opštinom Nikšić i JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, a u okviru julskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2023.

Izložba ima humanitarni karakter, a sredstva koja budu prikupljena biće, u saradnji sa Centrom za socijalni rad, uručena porodicama koje su u stanju socijalne potrebe.

Na izložbi će biti preko 100 radova djece polaznika svih umjetničkih škola iz Nikšića i to: Umjetnički centar, Atelje "Put", Atelje "Dali", Atelje "Kocka", Otvoreni atelje i Omladinski kulturni centar "Tibor".

Izložbu će otvoriti Dejan Ivanović, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Nevladina organizacija Pro futuro u susret Bedem festu večeras, sa početkom u 19 časova, a povodom Svjetskog dana muzike, organizuje svirku Darka Mihailovića i Stefana Bjeletića, koja će se po prvi put, kako su naveli, održati na platou kod fontane u Gradskom parku.
  U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 19 časova, biće upriličen Završni koncert omladinskog i dječijih folklornih ansambala JU "Zahumlje" pod nazivom "Djeca, srcem".
  U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – drama “Bajkeri”, horor “Egzorcizam”, horor “Ubod” i animacija “Gojazan ja 4”, koja će biti pretpremijerno prikazana od 22. juna.