Trg slobode: Humanitarna izložba dječijih radova “Od djece djeci”

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 03.07.2023. u 08:26
Na Trgu slobode večeras, sa početkom u 18 časova, biće otvorena Humanitarna izložba dječijih radova "Od djece djeci".

Izložbu organizuje Umjetnički centar Nikšić, u saradnji sa Opštinom Nikšić i JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, a u okviru julskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2023.

Izložba ima humanitarni karakter, a sredstva koja budu prikupljena biće, u saradnji sa Centrom za socijalni rad, uručena porodicama koje su u stanju socijalne potrebe.

Na izložbi će biti preko 100 radova djece polaznika svih umjetničkih škola iz Nikšića i to: Umjetnički centar, Atelje “Put”, Atelje “Dali”, Atelje “Kocka”, Otvoreni atelje i Omladinski kulturni centar “Tibor”.

Izložbu će otvoriti Dejan Ivanović, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Nikšiću je danas formiran Ženski odbornički klub, čiji je cilj afirmacija rodne ravnopravnosti, unapređenje položaja žena i snaženje lokalne demokratije.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.
  Sporazum o osnivanju Ženskog kluba Skupštine opštine Nikšić biće potpisan danas u Gradskoj kući, gdje će biti upriličena svečanost tim povodom.