Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U Nikšićkom pozorištu dva filma

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 26.02.2024. u 07:52
Animirani film „Maša i medvjed – još zabavnije“ i „Dobar šef“ biće prikazani danas u Nikšićkom pozorištu. Projekcija filma „Maša i medvjed – još zabavnije“ biće u dva termina, 10h i 12h, a „Dobar šef“ sa početkom u 20h.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 3 eura.

Priča za animirani film „Maša i medvjed – još zabavnije“, u trajanju od 76 minuta, počinje kada popularna Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad. Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, slijedi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove.

U filmu Fernanda Leona de Aronoa „Dobar šef”, Havijer Bardem igra vlasnika fabrike i manipulativnog „dobrog šefa” koji se besramno miješa u privatne živote svojih zaposlenih i prelazi svaku granicu jer žudi za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost. Sve treba da bude savršeno, ali situacija bespovratno odlazi u propast.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.
  U sali Javne ustanove “Zahumlje” večeras, u 19 časova, biće održana tribina “Agora” koju moderira urednica kulturnog programa Anđela Peković.
  Povodom 200 godina od rođenja pjesnika Branka Radičevića nikšićka Javna ustanova „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore.