Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vanja Radovanović: Ko god da stoji iza inicijative ima moju beskrajnu zahvalnost

13479972_935965473183021_1836127500_n_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 07.07.2016. u 16:01

Nakon odluke žirija da Trinaestojulsku nagradu za 2016. godinu dodijeli Miladinu Šobiću, oglasio se i njegov sestrić, takođe muzičar, Vanja Radovanović. On je za portal Onogošt prokomentarisao ovo veliko priznanje.

“Veoma mi je drago što se to napokon desilo jer je ovo jedno od rijetkih društvenih pitanja po kojem je manje više, cijela Crna Gora bila saglasna. Ni ja, niti bilo ko drugi iz porodice nije znao ništa o samoj kampanji do prošle nedjelje i to dovoljno govori o svemu. Ko god da stoji iza inicijative ima moju beskrajnu zahvalnost, jer i sam znam koliko je bilo teško pokrenuti cijelu stvar i istrajati u tome”, kazao je zadovoljno Radovanović.

Više od 10.000 građana podržalo je kandidaturu Šobića za Trinaestojulsku nagradu, a sve je počelo kao ideja grupe poštovalaca Miladina Šobića. Oni su prije dvije nedjelje pokrenuli inicijativu "Od druga do druga" koja je odjeknula širom Crne Gore u regiona, te je tako jedan od najvećih kantautora sa ovih prostora dobio ovo priznanje.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Dječiji radovi učenika Osnovne škole (OŠ) „Dušan Bojović“ Župa nikšićka biće predstavljeni danas u 17 h, na platou tvrđave Bedem.