Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VIDEO: Novi filmski projekat u produkciji Dronstudija

genesis
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 27.01.2017. u 06:56

Ekipa nikšićkog Dronstudija u toku prošle nedjelje radila je na novom interesantnom projektu. 

U pitanju je kratki akcioni film „Genesis“. 

Režiju potpisuje mladi Nikšićanin Josif Perović, koji za portal Onogošt otkriva da je film pripreman više od pola godine, jer se zapravo samo čekao snijeg da upotpuni cijelu priču.

„Priča je smišljena spontano, a onda se polako razrađivala vremenom dok nijesmo došli do finalnog scenarija. Zatim smo počeli da pripremamo produkciju, da tražimo sponzore i da se spremamo. Ukratko, u filmu se radi o otmici mladića zbog predmeta od velikog značaja. Ne bi otkrivali mnogo, film će biti uskoro gotov pa ćete moći sami da vidite o čemu se radi. Glumci su iz Škole glume Zahumlja: Vuk Bošković, Nemanja Todorovic, Stefan Kandić i ja“, kaže Josif i dodaje da u filmu postoji i jedna atraktivna scena tuče.

 

 

„Imali smo MMA trenera sa kojim smo pripremili koreografiju i koju smo pažljivo vježbali dugo vremena. Lokacije za snimanje su Eko park Blace, Krupac, Bedem, kao i par mjesta na magistrali“, ističe on i napominje da će film trajati oko sedam minuta. 

Pored pomenutih glumaca i Josifove režije, zasluge da sve na ekranu bude besprekorno idu Milošu Tomaševiću kao direktoru fotografije.

„Smatram da smo uspjeli, kao i uvijek, kombinacijom znanja, ideja i volje da uradimo dobar posao. Kadrovi će sami reći svoje“, poručuje Josif ističući da su njihov napor i ideju prepoznali i brojni sponzori među kojima su Auto salon „Kramar“ koji je obezbijedio vozila,  radnja „Lovac“, Teretana „City Fitness“, te fotograf Marko Kilibarda.

Film je trenutno u montaži a, kako obećava Josif, uskoro će biti i kompletiran. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci