ŽAD i Savjet mladih DPS-a proslavili Deceniju nezavisnosti

13235014_917277985051770_1678857782_o
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.05.2016. u 17:01

Ženska alijansa Demokratske partije socijalista (ŽAD) i Savjet mladih DPS-A su danas na punom Trgu slobode proslavili Deceniju nezavisnosti. Oni su tom prilikom organizovali manifestaciju pod nazivom „Crnoj Gori u čast, Nikšićanima na dar“. 

Upriličen je i bogat kulturno-umjetnički program u kojem su učestvovali JU „Zahumlje“, Kreativni centar „Korak“, Plesni studio „Rojal“, Anđela Žižić i Tijana Vujović.

„Sve aktivnosti koje planira i organizuje Ženska alijansa Demokratske partije socijalista radi u cilju unapređenja građanskog života, uz poštovanje ljudskih i manjinskih prava, a posebno ženskih prava. Ova manifestacija danas, dovoljno govori o našoj posvećenosti i brizi o svim našim sugrađanima kao i o našoj misiji i viziji“, kazala je predsjednica OO ŽAD Nikšić, Nada Dubljević.

Ona je dodala da joj je veliko zadovoljstvo što se pridružilo Udruženje paraplegičara čijim radovima su svi prisutni ostali zadivljeni.

„Želimo da ovakvih i sličnih događaja bude što više. Mi ćemo u tom smjeru dati puni doprinos. Želimo da  pošaljemo poruku svim građanima Nikšića i Crne Gore da  u demokratiji koju smo zajedno stvarali, samo zajedno možemo da stvaramo i njegujemo mudre i zdrave naraštaje“, zaključila je Dubljević i svim građanima Crne Gore u ime Ženske alijanse i Savjeta mladih DPS čestitala Deceniju nezavisnosti.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sali Nikšićkog pozorišta, večeras sa početkom u 20 časova, u okviru "Beo Art" revije predstava, koja se realizuje pod sloganom "Pretpraznične večeri”, biće izvedena predstava "Čovjek visine", koju je po tekstu Ane Đorđević režirala Jana Maričić.
U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 20 časova, u okviru "Beo Art" revije predstava, koja se realizuje pod sloganom "Pretprazničke večeri", biće izvedena predstava "Sitnice koje život znače", koju je po tekstu Lorenca Maronea, režirao Andrej Nosov.