Nikšić Vrijeme
11.1°C Kiša, neprekidna: umjerena

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zahumlje: Promocija knjige pjesama Save Radulović „Pjesmom te ćutim“

12743934_1747272392171824_6120866176233439624_n_1
  • Autor onogost.me
  • 26.02.2016. u 08:59

U sali „Zahumlja“ večeras će, sa početkom u 19h, biti priređena promocija prve knjige pjesama Save Radulović „Pjesmom te ćutim“. 

Sava Radulović je rođena u Nikšiću gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje, kao i studije na Odsjeku za ruski jezik i književnost. Član je Književne zajednice „Vladimir Mijušković“ i Književnog kluba „Poenta poetika“.

Njena poezija zastupljena je u zbornicima „Mili dueli“ i „Album nikšićkih književnih uspomena“, a učesnik je brojnih književnih okupljanja.

O ovoj knjizi pjesama govoriće književnici Dušan Govedarica i Obrad Nenezić, dok će stihove govoriti Nataša Lalatović i Miro Nikolić. Organizatori događaja su JU „Zahumlje“ i Književni klub “Poenta poetika”, u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.
Ulaz je slobodan.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U foajeu Nikšićkog pozorišta, u okviru trećeg dana jesenjeg sajma knjiga "Anderva book", posjetioce očekuje izuzetno bogat i kvalitetan program.
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević otvorio je Drugi jesenji sajam knjiga „Anderva book“, koji se, uz podršku Opštine Nikšić, Ministarstva kulture i JU Narodna biblioteka „Njegoš“, održava u sali JU Nikšićko pozorište.