Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zahumlje: Promocija knjige pjesama Save Radulović „Pjesmom te ćutim“

12743934_1747272392171824_6120866176233439624_n_1
  • Autor onogost.me
  • 26.02.2016. u 08:59

U sali „Zahumlja“ večeras će, sa početkom u 19h, biti priređena promocija prve knjige pjesama Save Radulović „Pjesmom te ćutim“. 

Sava Radulović je rođena u Nikšiću gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje, kao i studije na Odsjeku za ruski jezik i književnost. Član je Književne zajednice „Vladimir Mijušković“ i Književnog kluba „Poenta poetika“.

Njena poezija zastupljena je u zbornicima „Mili dueli“ i „Album nikšićkih književnih uspomena“, a učesnik je brojnih književnih okupljanja.

O ovoj knjizi pjesama govoriće književnici Dušan Govedarica i Obrad Nenezić, dok će stihove govoriti Nataša Lalatović i Miro Nikolić. Organizatori događaja su JU „Zahumlje“ i Književni klub “Poenta poetika”, u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.
Ulaz je slobodan.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.
U sali Javne ustanove “Zahumlje” večeras, u 19 časova, biće održana tribina “Agora” koju moderira urednica kulturnog programa Anđela Peković.
Povodom 200 godina od rođenja pjesnika Branka Radičevića nikšićka Javna ustanova „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore.