Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zahumlje: Raspisan literarni konkurs na temu „Mama je glagol od glagola raditi“

Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 26.01.2023. u 08:02
Javna ustanova (JU) „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za dječiji festival na temu „Mama je glagol od glagola raditi“.

Konkurs je otvoren do 2. marta ove godine, a pravo učešća imaju svi učenici od 1. do 9. razreda osnovnih škola iz Crne Gore.

Broj radova koje jedan učenik može poslati (poezija, proza) nije ograničen.

“Dodjela nagrada će se održati u sali „Zahumlja“, 8. marta sa početkom u 12 časova, u okviru prigodnog programa posvećenog majci o čemu će nagrađeni učenici i njihovi nastavnici biti blagovremeno obaviješteni”, navodi se u konkursu.

Radove učenika sa sledećim podacima (ime i prezime učenika, razred, škola, broj telefona, adresa, ime i prezime predmetnog nastavnika) slati na adresu Ju „Zahumlje“, V proleterska, broj 17, Nikšić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) saopštili su da je došlo do kašnjenja u realizaciji poslovnih procesa propisanih Ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji sa kompanijom EPCG-Željezara, zbog čega kasni isplata martovskih zarada radnicima. Oni su to kazali nakon što su danas radnici EPCG Željezare protestvovali ispred upravne zgrade tog preduzeća zahtijevajući isplatu marsovske zarade.