Zahumlje: Raspisan literarni konkurs na temu „Mama je glagol od glagola raditi“

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 26.01.2023. u 08:02
Javna ustanova (JU) „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za dječiji festival na temu „Mama je glagol od glagola raditi“.

Konkurs je otvoren do 2. marta ove godine, a pravo učešća imaju svi učenici od 1. do 9. razreda osnovnih škola iz Crne Gore.

Broj radova koje jedan učenik može poslati (poezija, proza) nije ograničen.

“Dodjela nagrada će se održati u sali „Zahumlja“, 8. marta sa početkom u 12 časova, u okviru prigodnog programa posvećenog majci o čemu će nagrađeni učenici i njihovi nastavnici biti blagovremeno obaviješteni”, navodi se u konkursu.

Radove učenika sa sledećim podacima (ime i prezime učenika, razred, škola, broj telefona, adresa, ime i prezime predmetnog nastavnika) slati na adresu Ju „Zahumlje“, V proleterska, broj 17, Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.