Zatvaranje Nikšićkih književnih susreta

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 25.12.2022. u 08:03
U Gradskoj kući večeras, a u okviru završnog dana manifestacije XXV Nikšićki književni susreti, biće upriličena dva programa.

Od 17.30 časova održaće se Veče poezije.

Učestvuju: Suzana Stanišić Bijelović, Milica Radojičić, Nataša Lalatović, Marijana Blečić, Miloš Jocović, Tijana Draganić, Marija Radić, Goran Samardžić i Sokolj Beganaj.

Moderatorka je dr Gordana Kustudić.

Od 19 časova održaće se proglašenje pobjednika Konkursa XXV Nikšićkih književnih susreta.

Učestvuju članovi Žirija ovogodišnjeg konkursa.

Organizator manifestacije je JU Narodna biblioteka “Njegoš” Nikšić, a u okviru decembarskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2022.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Danas se obilježava Svjetski dan borbe protiv raka kao jedinstvena inicijativa za borbu protiv ove globalne epidemije i njegov cilj je usmjeren na četiri osnovne tačke: promocija zdravog načina života, omogućavanje ranog otkrivanja bolesti, postizanje dostupnog liječenja za sve i poboljšanje kvaliteta života oboljelim, saopšteno je iz Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR).
  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.