Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Abazović: Svako odlaganje popisa stvara poteškoće, odlučni smo da ga sprovedemo po planu

gov.me
  • Autor onogost.me
  • 28.10.2023. u 16:25
Premijer Dritan Abazović i ministar finansija Aleksandar Damjanović primili su danas, kako se navodi iz Vlade, predstavnike grupe građana koji su zahtijevali sastanak na temu predstojećeg popisa koji treba da otpočne 1. novembra.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Monstata, direktor Miroslav Pejović i pomoćnica direktora Snežana Remiković.

Prilikom sastanka Abazović je poručio da je njegova Vlada spremna da završi započeto i sprovede popis po prvobitnom planu.

Dodao je da svako odlaganje stvara troškove i procesne poteškoće koje otežavaju poziciju Monstata i drugih državnih organa koje su, kako kaže, svoje pripremne radnje već obavili.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

      1. Rečenica se započinje velikim slovom. “Netreba” se piše odvojeno. “Savak” nije riječ. Od ovakvog neznanja se branimo. Dok god neukost sprovodi popis, nema boljitka ovoj zemlji. Sad o popisu, svi treba da se izjasne kako hoće, ali kada se stvore uslovi. Stop asimilaciji i krađi!

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iz Građanskog pokreta URA kritikovali su predložene izmjene Zakona o državnoj imovini koje, kako su rekli, predviđaju da se isključivo Vlada pita za raspolaganje državnom imovinom do 300 miliona eura i upitali da li se sprema ''rasprodaja Crne Gore da bi se vraćali enormni dugovi Vlade Milojka Spajića''.