Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bečić u Kličevu: Demokrate pripadaju Nikšiću i Crnoj Gori

14215712_10205655232340429_1039299364_o
Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 01.09.2016. u 14:21

Demokratska Crne Gora održala je Konstitutivnu sjednicu Mjesnog odbora Kličevo nakon uspješno sprovedene kampanje „od vrata do vrata" i obiđenih 1353 domaćinstva u ovom dijelu Nikšića. Da stanovnici Kličeva pozdravljaju ideju pobjeda, a ne podjela, svjedoči i podrška Demokratama od 14, 45% na ovom području.

Na sjednici, kojoj su prisustvovali predsjednik, potpredsjednik i generalni sekretar Demokrata, mr Aleksa Bečić, mr Momo Koprivica i Boris Bogdanović, a koju je otvorio predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Nikšić, dr Marko Mitrović, za predsjednika MO Kličevo jednoglasno je izabran Goran Mićović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore je, obraćajući se prisutnima, poručio da velika posjećenost sastanka pokazuje da u Demokratskoj Crnoj Gori stanuje svježina, zdrava energija, pozitivizam, zdrave ideje, ali i riješenost, odlučnost i hrabrost svih članova i simpatizera Demokrata da zajedno pobijede zlo koje je posijano i Nikšić odvedu putem budućnosti.

On je napravio poređenje između DPS-a i Demokrata pa je tako kazao da na jednoj strani imamo lažni moral, lažni patriotizam, partiju kojoj je jedan dio članova u Spužu, jedan dio članova sa strahom čeka kada će poći, partiju-simbol propadanja i Nikšića i Crne Gore.

 „Sa druge strane, imate ljude koji su beskomprimisni u borbi protiv kriminala, koje ne mogu da ucijene i korumpiraju, zato su i organizovane kriminalne grupe uznemirene, jer za protivnike imaju ljude koji čojski i sojski uzvraćaju na njihove kukavičke metode”, saopštio je Bečić.

Predsjednik Demokrata poslao je poruku da nisu protivnici države oni koji ovu zemlju nose u srcu, novi ljudi koji se nikad nijesu ogriješili o zakon, koji nikad nisu ukrali ništa, već su protivnici države oni koji stavljaju ruku na srce kada minut kada se intonira himna, a ostalih 23 sata i 59 minuta ruka im je u džepovima svih građana Crne Gore.

 „Zato budućnost pripada mladosti, Demokrate pripadaju Nikšiću i Crnoj Gori, a DPS pripada prošlosti”, poručio je Bečić na kraju svog obraćanja. 

Prisutnima na Konstitutivnoj sjednici MO Kličevo obratili su se i potpredsjednik Demokratske Crne Gore, mr Momo Koprivica, Boris Bogdanović, generalni sekretar i dr Marko Mitrović, predsjednik nikšićkog Opštinskog odbora Demokrata.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Danas su u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) održani lokalni unutarstranačkih izbori u centralnoj regiji Crne Gore, na kojima je članstvo te partije izabralo nove predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama.