Blokada magistrale u Šavniku zbog “izbornog nasilja”

rtcg.me
 • Autor onogost.me
 • 11.10.2022. u 15:29
Koalicija "Za budućnost Šavnika" blokirala je magistralu na 15-ak minuta u znak protesta zbog, kako kažu, izbornog nasilja koje je na djelu u toj opštini.

Organizatori protesta tvrde da je u toku “prepisivanje birača”, te da su ispred stanice policije danima vidljivi dugački redovi ljudi.

“Sa ovoga mjesta pozivamo i državne organe i resorna ministarstva da reaguju i spriječe ovu evidentnu izbornu pljačku u protivnom će biti odgovorni za sve potecijalne nemire i posledice koje će naš pravedni otpor izazvati. Molimo Ministarstvo unutrašnjih poslova i tužilaštvo da ekspresno reaguju”, saopšteno je, između ostalog,  na protestu.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da Vlada može da uvede prinudnu upravu u nekoj opštini ako parlament ne funkcioniše pola godine. Komentarišući dešavanja u Šavniku Abazović je rekao da misli da je izostala prava reakcija tužilaštva jer “mi ne možemo da zabranjmo ljudima da se izjašnjavaju”.
  Ponovno sprečavanje održavanja izbora u Šavniku, sedmo za redom, novi je šamar od Demokratskog fronta, ne samo Šavvničanima, opštini, nego i čitavoj Crnoj Gori, kazali su iz Opštinskog odbora DPS-a.