Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Čitav poslanički klub uz Spajica

PES
 • Autor onogost.me
 • 27.02.2024. u 20:04
Poslanički klub Pokreta "Evropa sad" (PES) saopštio je da je jedinstven, te da su posvećeni da u nastavku rada realizuju još bolje rezultate

“Deblokada evropskog puta, te institucija koje su godinama bile u v.d. stanju, povećanje minimalnih penzija, kao i veliki uspjesi na međunarodnom planu, jesu samo najava za ono što slijedi”, saopštili su iz PES-a za Portal RTCG.

Ističu da građani Crne Gore ne treba da imaju bilo kakvu dilemu kada je u pitanju izvjesnost realizacije programa Evropa sad dva i politička stabilnost.

“Zato će u narednom periodu biti predložene desetine zakona Vlade Crne Gore, koje će razmatrati Skupština. U saradnji sa koalicionim partnerima i Vladom Crne Gore, uvjereni smo da će naš poslanički Klub i ubuduće biti jako važan činilac u ukupnom uspjehu naše zemlje i društva”, zaključuju u Pokretu čiji je lider premijer Milojko Spajić.

Podsjetimo, predsjednik države i potpredsjednik Pokreta Jakov Milatović u subotu je podnio ostavku na sve funkcije u partiji. Dan kasnije, iz Pokreta je isključen ministar pravde Andrej Milović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Danas su u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) održani lokalni unutarstranačkih izbori u centralnoj regiji Crne Gore, na kojima je članstvo te partije izabralo nove predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama.