Demokrate će 24. februara odrediti kandidata za predsjednika Crne Gore

Demokrate
 • Autor onogost.me
 • 16.02.2023. u 14:05
Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, sazvaće sjednicu Glavnog odbora za petak 24. februar, na kojoj će Demokrate odrediti kandidata za predsjednika Crne Gore.

Sjednice opštinskih odbora i mjesnih odbora Demokrata su u toku, dok na svim do sada održanim sjednicama članovi organa dominantno predlažu Aleksu Bečića za kandidata za predsjednika Crne Gore.

“Infrastruktura Demokrata prikupila je za samo par dana više od 10.000 potpisa podrške i ovaj proces se nastavlja do kraja ove nedjelje”, naveo je Boris Bogdanović, predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Duh junaštva, genij rada, krasili ti divno lice, sjevernog mi kraja stražo - zdrav Nikšiću Perjanice! Ovom zdravicom Onogoštu, koju je prije više od 100 godina napisao kralj Nikola označićemo pobjedu nove, a stare Crne Gore! Naše Crne Gore!, kazao Jakov Milatović, kanidat za predsjednika Crne Gore pozdravljajući veliki broj građanki i građana na konvenciji u Nikšiću.
  Na ponovljenom prvom krugu predsjedničkih izbora u šavničkom selu Dubrovsko, najviše (12) glasova osvojio je kandidat DPS-a Milo Đukanović. Njegov konkurent u drugom krugu, Jakov Milatović iz Pokreta "Evropa sad" dobio je devet glasova. Za Andriju Mandića (DF) glasalo je osam birača, a za Aleksu Bečića (Demokrate) jedan birač.