Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate: DPS će morati da se navikne na naše kravate

demokrate_logo
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 03.02.2017. u 13:03

Demokrate Nikšića poručile su da politički instinkt nije prevario DPS, kada im je rekao da se primakao kraj i da je, kako su naveli, najpodesniji trenutak da podvuku crtu ispod svoje vladavine.

„”DPS je godinama uspješan na izborima, DPS uspješno vodi Crnu Goru, DPS je uspješan na međunarodnom planu, DPS je uspješan na lokalnom nivou…” I DPS je jedini došao do svih tih zaključaka o svojoj uspješnosti. A ko je drugi mogao?  A ne sumnjamo da ste pod uspjesima podrazumijevali sve višemilionske pljačke i štete pričinjene Nikšiću i Crnoj Gori“, navode Demokrate u saopštenju.

Kako su dodali, DPS će morati da se navikne na njihove kravate.

”Vidimo da vam i dalje smetaju naše kravate, ali, gospodo draga, moraćete da se naviknete na njih. Počevši od marta ove godine, crvene kravate će dugo, dugo biti u trendu u Nikšiću, kao što su već skoro dvije godine u cijeloj Crnoj Gori. Ali, ne plašite se, to vas neće spriječiti da na proljeće ove godine, po savjetu najprestižnijih modnih kuća, počnete da nosite prugasto”, navodi se.

Smatraju da je krajnje groteskno kada iz DPS-a, njima ili bilo kome drugom iz opozicije, pišu o tome koliko su jači od njih.

„Koliko ste jaki, vidjeli smo kad ste odustali od svog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim praznicima. Javnost je na osnovu tog slučaja imala jedinstvenu priliku da ocijeni koliko je DPS jak i u sopstvenoj koaliciji, okružen manjim partnerima. Ispostavilo se da ste, zapravo, manji od makovog zrna“, dodaju Demokrate.

U saopštenju se kaže i da funkcije ne predstavljaju cilj Demokrata.

„Na kraju, izvrnućemo vas iz fotelja, ne zbog toga što smo mi zaljubljeni u ideju da u njih zasjednemo i da se, kao vaši šefovi, okružimo poltronima. Funkcije za nas ne predstavljaju cilj, kao što predstavljaju vama, za nas će biti sredstvo da poštenim radom doprinesemo razvoju Nikšića i boljem standardu svih njegovih građana“, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić saopštio je ta lokalna samouprava u tom gradu ima sramni odnos prema 21. maju, Danu nezavisnosti.