Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate najavile formiranje Opštinskog odbora

niksic
Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 26.02.2016. u 13:47

Inicijativni odbor Demokratske Crne Gore Nikšić održao je sjednicu na kojoj je jednoglasno donijeta Odluka o održavanju Prve Izborne konvencije Demokrata u ovoj Opštini.

Na najavljenoj sjednici 350 delegata će birati Opštinski odbor i Predsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore Nikšić.

“Demokrate na ovaj način nastavljaju aktivnosti na jačanju partijske infrastrukture koja je potpuno i kadrovski i organizaciono osposobljena za prihvat i realizaciju najsloženijih zadataka koji nas očekuju u narednom periodu u svakoj od opština u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Na osnovu predloga kandidata za delegate i članove Opštinskog odbora Inicijativni odbor ove partije će u najkraćem mogućem roku, izabrati delegate za Prvu konvenciju Opštinske organizacije Demokratske Crne Gore Nikšić. Kako bi se stvorili svi preduslovi za uspješno održavanje Izborne konvencije Demokrate će takođe utvrditi Predlog liste kandidata za članove Opštinskog odbora u ovoj Opštinskoj organizaciji.

„Formiranje partijske infrastrukture na lokalnom i mjesnom nivou prioritetni je zadatak Demokratske Crne Gore, kako bi uspješno realizovali izbornu strategiju Demokrata, „Pobjede, a ne podjele“, ukoliko se stvore uslovi za održavanje parlamentarnih i lokalnih izbora u Crnoj Gori”, dodaje se u saopšenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.