Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate Nikšić: Drugi put u posljednjih 30 dana demolirane naše kancelarije

Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 17.03.2023. u 19:55
Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Nikšić saopštio je da su danas u tom gradu drugi put tokom posljednjih 30 dana demolirane kancelarije tog odbora.

“Ko gubi, ima pravo da se ljuti. No, ljutnja se pretvorila u nedopustiv vandalizam i nastavlja se”, kažu Demokrate Nikšić u saopštenju.

Navode da je lako zaključiti da se radi o posljednjim trzajima organizovanih kriminalnih grupa koje ovih dana gube sve više članova u akcijama nadležnih državnih organa.

“Nakon snažnog udarca zadatog kockarskoj mafiji amandmanom poslanika Moma Koprivice kojim su zabranjeni terminali za klađenje, naslutili smo da će mnogi pokušati da nas poremete u misiji vraćanja pravde onamo gdje joj je mjesto. Međutim, gospoda moraju da znaju da je Demokrate već osam godina nemoguće uplašiti. Tek ćete da gubite monopole koje ste decenijama sticali a ovo je samo početak na putu na koji smo krenuli, a na kome nam je krajnja destinacija pravna država svakog građanina”, navode u saopštenju.

Zanimljivo, kažu oni, da je mafija izabrala ovako simptomatičan tajming za vandalizam, nešto manje od 48 sati prije predsjedničkih izbora i završnog udarca koji će im zadati novi, časni predsjednik Crne Gore – Aleksa Bečić.

“Vaše loše predstave znače samo više motivacije za nas i časne ljude u Crnoj Gori koji vam u nedelju presuđuju olovkom. I u jedno budite sigurni, čast se u Crnoj Gori vraća na velika vrata, staklo možete slomiti ali našu čast niste, niti ćete ikad. Klupko se polako odmotava, a odmotaće se do kraja u onom trenutku kada, na vašu žalost, monopol u određenim poslovanjima pređe sa privilegovanih pojedinaca i tajkuna na državu. A to će biti brže nego što mislite”, kažu Demokrate.

Oni su pozvali nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce ovog vandalskog čina.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci