Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate Nikšić: Polomljeno staklo na kancelariji

Demokrate Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 12.02.2024. u 14:38
Nikšićki odbor Demokrata saopštio je da su se njihove prostorije našle na meti vandala i da je na kancelariji polomljeno staklo.

“Situacija u kojoj su naše kancelarije na meti nije ništa novo, a ovog puta ponovo u Nikšiću. Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa osim prijetnji našim funkcionerima prešli su i na uništavanje imovine i to je očigledno postalo učestalo”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su poručili, kako su kazali, vandalima “koji su na nagovor kriminalnih struktura ponovo uništili ulazak u prostorije Demokrata OO Nikšić da ih neće uplašiti i da će nastaviti da slijede politiku koja garantuje mir i stabilnost za sve poštene građane ove zemlje.

“Borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno i upravo zbog toga nastavljamo politiku koja će garantovati jaču i uspiješniju Crnu Goru, kilometre novih puteva, hiljade radnih mjesta, nove investicije, borbu protiv kriminala i korupcije”, piše u saopštenju nikšićkih Demokrata.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci