Demokratski front: Obustaviti uništavanje lipa

logo1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 02.07.2016. u 13:05

Demokratski front Nikšić pozvao je lokalnu vlast da pod hitno obustavi, kako su rekli, rušenje gradskog jezgra i uništavanje višedecenijskih drvoreda lipa.

”Lokalna vlast pravi inat građanima Nikšića, i po cijenu teške krize želi da izbjegne da se i oni pitaju o sudbini svoga grada”, naveli su iz DF-a u reakciji na pripremne radove koji su danas započeti na Trgu slobode.

Kako se dodaje, samo građani na referendumu mogu odlučiti o jednom ovako važnom pitanju, a nikako, navode oni, dokazani, višegodišnji uništitelji Nikšića i Crne Gore. Kako ističu, sve što rade suprotno je volji građana. 

Iz DF-a kažu i da DPS nema plan i viziju za oporavak Nikšića. 

”Naivni su bili oni koji su mislili da će nakon rušenja Pozorišta, Doma vojske i drugih prepoznatljivih mjesta u Nikšiću, ova vlast stati. Građani su dužni da se suprotstave ovoj nakaradnoj odluci lokalne samouprave i zaštite lipe, Trg i Nikšić”, zaključili su iz Demokratskog fronta Nikšić.

Podsjećamo, juče su iz ove koalicije najavili pokretanje inicijative o raspisivanju referenduma, na kome bi se donijela odluka o načinu rekonstrukcije Trga slobode.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Pravo vrijeme za Nikšić je SAD, poručio je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić povodom otvaranja kancelarija te stranke u Nikšiću.
Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.