Demokratski front: Obustaviti uništavanje lipa

logo1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 02.07.2016. u 13:05

Demokratski front Nikšić pozvao je lokalnu vlast da pod hitno obustavi, kako su rekli, rušenje gradskog jezgra i uništavanje višedecenijskih drvoreda lipa.

”Lokalna vlast pravi inat građanima Nikšića, i po cijenu teške krize želi da izbjegne da se i oni pitaju o sudbini svoga grada”, naveli su iz DF-a u reakciji na pripremne radove koji su danas započeti na Trgu slobode.

Kako se dodaje, samo građani na referendumu mogu odlučiti o jednom ovako važnom pitanju, a nikako, navode oni, dokazani, višegodišnji uništitelji Nikšića i Crne Gore. Kako ističu, sve što rade suprotno je volji građana. 

Iz DF-a kažu i da DPS nema plan i viziju za oporavak Nikšića. 

”Naivni su bili oni koji su mislili da će nakon rušenja Pozorišta, Doma vojske i drugih prepoznatljivih mjesta u Nikšiću, ova vlast stati. Građani su dužni da se suprotstave ovoj nakaradnoj odluci lokalne samouprave i zaštite lipe, Trg i Nikšić”, zaključili su iz Demokratskog fronta Nikšić.

Podsjećamo, juče su iz ove koalicije najavili pokretanje inicijative o raspisivanju referenduma, na kome bi se donijela odluka o načinu rekonstrukcije Trga slobode.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić saopštio je večeras da je donijeta odluka da se popis stanovništva odgodi za 3. decembar, te da je ta odluka izglasana na elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore.