Demos kompletirao rukovodstvo Opštinskog odbora

logodemos
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 29.07.2016. u 10:23

Opštinski odbor Demos-a usvojio je Poslovnik o radu tog odbora, kompletirao rukovodeću strukturu odbora i formirao koordinaciona tijela za formiranje mjesnih odbora.

”Što se tiče rukovodeće strukture, za potpresjednika Opštinskog odbora izabran je profesor muzike i kompozitor Aleksandar Bogdanović, za predsjednika Izvršnog odbora Opštinskog odbora izabrana je Anka Vukićević, magistrant u oblasti primijenjene fizioterapije, za sekretara Opštinskog odbora izabrana je Anica Đurović, diplomirana sociološkinja, a za tehničkog sektretara  izabrana je Jelena Nikolić, ekonomski tehničar”, navodi se u saopštenju Demos-a.

Na sjednici koja je održana juče, formirana su i koordinaciona tijela za formiranje 20 mjesnih odbora u užem dijelu grada i na seoskom području.

”Na ovaj način Opštinski odbor je stvorio sve neophodne pretpostavke za izgrađivanje stranačke infrastrukture na teritoriji opštine Nikšić”, saopštili su iz Demos-a.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Komisija za ekonomsku politiku i finansijski sistem Vlade Crne Gore predložila je juče da popis stanovništva bude održan od 1. do 15. novembra ove godine. Kako je Portalu RTCG saopšteno u Vladi, termin zavisi od sjutrašnje sjednice Vlade i hoće li biti izmjena, ali se one ne očekuju.