Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demos kompletirao rukovodstvo Opštinskog odbora

logodemos
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 29.07.2016. u 10:23

Opštinski odbor Demos-a usvojio je Poslovnik o radu tog odbora, kompletirao rukovodeću strukturu odbora i formirao koordinaciona tijela za formiranje mjesnih odbora.

''Što se tiče rukovodeće strukture, za potpresjednika Opštinskog odbora izabran je profesor muzike i kompozitor Aleksandar Bogdanović, za predsjednika Izvršnog odbora Opštinskog odbora izabrana je Anka Vukićević, magistrant u oblasti primijenjene fizioterapije, za sekretara Opštinskog odbora izabrana je Anica Đurović, diplomirana sociološkinja, a za tehničkog sektretara  izabrana je Jelena Nikolić, ekonomski tehničar'', navodi se u saopštenju Demos-a.

Na sjednici koja je održana juče, formirana su i koordinaciona tijela za formiranje 20 mjesnih odbora u užem dijelu grada i na seoskom području.

''Na ovaj način Opštinski odbor je stvorio sve neophodne pretpostavke za izgrađivanje stranačke infrastrukture na teritoriji opštine Nikšić'', saopštili su iz Demos-a.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjedništvo Demokratske narodne partije (DNP) najoštrije je osudilo odluku Vlade Crne Gore da u Generalnoj Skupštini UN–a glasa za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici i zato jednoglasno donijelo odluku o suspenziji podrške Vladi Milojka Spajića do ispunjenja zahtjeva a saopštili su i da neće podržati rekonstrukciju Vlade najavljenu za jun mjesec.
Crna Gora od neobavezujuće Rezolucije neće dobiti ništa niti bilo ko drugi, niti će biti štete, a trebamo da se okrenemo povezivanju i boljem razumijevanju među sobom, poručio je premijer Milojko Spajić odgovarajući na pitanje šta će Crna Gora i region dobiti od usvajanja jučerašnje Rezolucije o Srebrenici.