Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demos poručio rukovodstvu Opštine da se ne kiti tuđim perjem

logodemos_3
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 01.09.2016. u 16:40

Stavovi predsjednika Opštine Nikšić, Veselina Grbovića, izneseni na konferenciji za novinare održanoj 31. avgusta samo su nastavak uobičajne prakse, uljepšavanje sumorne slike vladanja Demokratske partije socijalista u proteklih 26 godina, saopštili su su iz Opštinskog odbora Demosa.

Po njihovim riječima, to svjedoči činjenica da se predsjednik opštine kao i njegovi prethodnici iz partije, na istoj funkciji koju sada obavlja, ili iz neznanja, ili namjerno kite tuđim perjem.

“Predsjednik  je u obavezi prema građanima da kaže šta je uradjeno sa novcem gradjana Nikšića kojim se gradska kasa sve slabije puni, jer su oni brutalno osiromašeni i obespravljeni, upravo kreativnom i odgovornom vladavinom DPS-a u proteklih 26 godina. Zato se ne mora hvaliti projektima Ministarstva nauke, zvanom TEHNOPOILIS, kome još niko od nikšićana ne zna svrhu niti funkciju”, naveli su iz ove partije.

Takođe su dodali da se predsjednik Opštine ne mora hvaliti magistralnim putevima koje realizuju vladine Direkcije, ali i da je pomalo je tužno, a previše ironično pričati o bazenu kojeg je ta ista vlast upropastila i zatvorila, da bi opet  uz pomoć donatorskih večeri i Vaterpolo saveza Crne Gore rekonstrusala isti.

“Nezaobilazna je i predizborna poslastica DPS-a , koja je u stvari simbol njihove vladavine , a to je Dom revolucije za kojeg će sigurno naći rješenje tokom sljedećeg mandata. Ono što je novina u projektima, a može biti i velika indikativnost u smislu ponavljanja istorije jeste završetak aerodrome koji će sigurno poslužiti u bježaniji DPS-tajkuna , sa ćupovima zlata kao što se nekada radilo sa Kapina polja”, objasnili su iz Demosa.

Ova partija je istakla da je krunski dokaz kvaliteta vladavine DPS-a vrhunski cinizam prema Nikšiću i nikšićanima kroz program podrške razvoja kulture.

“Najljubaznije vas molimo nemojte ni podržavati ni pridržavati kulturu u Nikšiću – jednostavno ostavite je na miru”, poručili su iz Opštinskog odbora Demosa.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci