DEMOS-SNP-URA ili “Velika koalicija Ključ”

najbolje_za_crnu_goru-final-latinica
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 08.09.2016. u 13:07

"Velika koalicija Ključ" – Najbolje za Crnu Goru naziv je trojnog saveza koji su dogovorili lideri trojnog saveza DEMOS, SNP i GP URA. 

Rukovodstvo Velike koalicije ostavilo je mogućnost da mu se u narednih par dana priključe i neki drugi politički subjekti.

U Velikoj koaliciji Ključ smatraju da će pozitivna kampanja ovog političkog saveza pokazati potpuno novo lice u predizbornom takmičenju stranaka i koalicija, a u narednih nekoliko dana biće predstavljen „Ključni program“ i krenuće promotivni skupovi sa sjevera Crne Gore.

“Time se šalje simbolička i suštinska poruka da će jedan od ključnih programskih sadržaja koalicije biti uravnotežen regionalni razvoj”, navodi se u saopštenju te koalicije.

Pored imena, liderski tim koalicije donio je odluku i o simbolu i sloganu za predstojeću kampanju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Svi uslovi iz Sporazuma potpisanog sa predstavnicima opozicionih partija i vijećima manje brojnih naroda su ispunjeni, tako da proces može da počne 30. novembra i da svi u njemu učestvuju, kazao je Milojko Spajić.
Direktor Monstata Miroslav Pejović saopštio je da se sve propisne aktivnosti u vezi predstojećeg popisa stanovništva odvijaju po planu. Kako je rekao, gostujući u Dnevniku 2 TVCG, u proteklom mjesecu izvršeno je proširenje popisnih komisija po opštinama, ponovljen je javni oglas, te obavljen novi izbor popisivača i instruktora.