DF: Nećemo dozvoliti da Nikšićani glasaju; DPS: Bježe od izbornog poraza

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 27.11.2022. u 13:31
Nosilac liste koalicije “Za budućnost Šavnika” Gavrilo Cerović saopštio je za TVCG, da su i ove nedjelje u Šavnik da glasaju došli birači iz Nikšića, koje oni, kako kaže, ne poznaju.

“Oni nemaju pravo ovdje da glasaju… Kako su oni insistirali na tome mi smo precrtali listiće i prekinuli glasanje na miran način, ali nećemo dozvoliti da Nikšićani dolaze, mi te ljude ne poznajemo, ali ih ima na biračkom spisku”, kazao je Cerović.

Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić (DPS) kaže da šesti put izbori nijesu održani jer njihovi politički protivnici, kako dodaje, bježi od izbornog poraza.

“Ono što je neminovno to će ih dočekati kad god da se izbori održe, to je ono sa čim se oni ne mire”, kazao je Jakić i dodao da je došlo do uništavanja izbornih listića.

Na dva biračka mjesta u Šavniku glasaće se i naredne nedjelje, jer je zbog nepravilnosti i šesti put izborni proces prekinut.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.
  Predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić, kazao je da misli da ispunjava sve uslove za predsjedničku kandidaturu, te da bi volio da neko dokaže suprotno. U emisiji "Argumenti", na Televiziji Crne Gore (TVCG), pokazao je uvjerenje o prebivalištu u Podgorici od 2021. godine i poručio da nema ništa protiv da MUP provjeri sve navode. Na pitanje o koalicionom sporazumu sa Demokratama, Spajić je ocijenio da nema potrebe da se ulazi u predizbornu koaliciju, ali da očekuje podršku Alekse Bečića i Dritana Abazovića.