DF: Priča o atlantskim integracijama je jedna od zadnjih rupa na svirali

arsoooo
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.09.2015. u 18:11

U lokalnom DF-u smatraju da povod Premijerovog dolaska, priča o NATO  integracijama, za većinu građana Nikšića, ne da nije nije prva, već jedna od zadnjih rupa na svirali.

Odbornik DF-a, Arsenije Lalatović, konstatuje da bi Nikšićane više interesovala priča o novim radnim mjestima, novim halama, pogonima, novim investicijama. Sve je to, kako zaključuje on, učinak politike jednog glumca, zbog čega i Nikšić ima dug od 40 miliona eura.

On očekuje da se sada, po scenariju Budve i Bara, i Nikšić nađe na tapetu. Zbog toga poziva građane da se pridruže protestima zakazanim za 27. septembar.

„Pokret za promjene i Demokratski front pozivaju sve one slobodno misleće ljude, kao i one građane Nikšića, koji ne žele da budu statisti, na trulim daskama odnarođenog režima, da 27.septembra izađu na mirne proteste u Podgorici, kao i da na taj način pošalju poruku što misle o onima koji su Nikšić i Crnu Goru doveli u “ovakav” položaj. Svako bira svoj put. Vrijeme je“, poručuje Lalatović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na ponovljenom prvom krugu predsjedničkih izbora u šavničkom selu Dubrovsko, najviše (12) glasova osvojio je kandidat DPS-a Milo Đukanović. Njegov konkurent u drugom krugu, Jakov Milatović iz Pokreta "Evropa sad" dobio je devet glasova. Za Andriju Mandića (DF) glasalo je osam birača, a za Aleksu Bečića (Demokrate) jedan birač.