Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DF: Priča o atlantskim integracijama je jedna od zadnjih rupa na svirali

arsoooo
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.09.2015. u 18:11

U lokalnom DF-u smatraju da povod Premijerovog dolaska, priča o NATO  integracijama, za većinu građana Nikšića, ne da nije nije prva, već jedna od zadnjih rupa na svirali.

Odbornik DF-a, Arsenije Lalatović, konstatuje da bi Nikšićane više interesovala priča o novim radnim mjestima, novim halama, pogonima, novim investicijama. Sve je to, kako zaključuje on, učinak politike jednog glumca, zbog čega i Nikšić ima dug od 40 miliona eura.

On očekuje da se sada, po scenariju Budve i Bara, i Nikšić nađe na tapetu. Zbog toga poziva građane da se pridruže protestima zakazanim za 27. septembar.

„Pokret za promjene i Demokratski front pozivaju sve one slobodno misleće ljude, kao i one građane Nikšića, koji ne žele da budu statisti, na trulim daskama odnarođenog režima, da 27.septembra izađu na mirne proteste u Podgorici, kao i da na taj način pošalju poruku što misle o onima koji su Nikšić i Crnu Goru doveli u “ovakav” položaj. Svako bira svoj put. Vrijeme je“, poručuje Lalatović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić saopštio je ta lokalna samouprava u tom gradu ima sramni odnos prema 21. maju, Danu nezavisnosti.