Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DF: Priča o atlantskim integracijama je jedna od zadnjih rupa na svirali

arsoooo
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.09.2015. u 18:11

U lokalnom DF-u smatraju da povod Premijerovog dolaska, priča o NATO  integracijama, za većinu građana Nikšića, ne da nije nije prva, već jedna od zadnjih rupa na svirali.

Odbornik DF-a, Arsenije Lalatović, konstatuje da bi Nikšićane više interesovala priča o novim radnim mjestima, novim halama, pogonima, novim investicijama. Sve je to, kako zaključuje on, učinak politike jednog glumca, zbog čega i Nikšić ima dug od 40 miliona eura.

On očekuje da se sada, po scenariju Budve i Bara, i Nikšić nađe na tapetu. Zbog toga poziva građane da se pridruže protestima zakazanim za 27. septembar.

„Pokret za promjene i Demokratski front pozivaju sve one slobodno misleće ljude, kao i one građane Nikšića, koji ne žele da budu statisti, na trulim daskama odnarođenog režima, da 27.septembra izađu na mirne proteste u Podgorici, kao i da na taj način pošalju poruku što misle o onima koji su Nikšić i Crnu Goru doveli u “ovakav” položaj. Svako bira svoj put. Vrijeme je“, poručuje Lalatović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjednik Vlade Milojko Spajić izvinio se građanima što je proveo četiri dana u Francuskoj na odmoru. Kazao je da je svjestan da većina građana ne može sebi da priušti putovanja u Francusku i EU ali je istakao da Vlada naporno radi na povećanju standarda kako bi omogućili građanima da vide sve što Evropa nudi. Premijer je rekao da na društvenim mrežama imamo sijaset neozbiljnih optužbi, ali je naglasio da napadi na mrežama i estradizacija politike nikome neće donijeti dobro.