Đukanović najavio povlačenje: Na čelu DPS-a biće neko drugi

DPS
 • Autor onogost.me
 • 17.03.2023. u 14:03
Predsjednik DPS-a Milo Đukanović najavio je da će se povući sa funkcije čelnika te stranke.

“Izbori u DPS-u dolaze nakon predsjedničkih i prijevremenih parlamentarnih izbora u roku od 60 do 90 dana nakon završetka izbora. Tada se bira novo rukovodstvo partije. Mogu sa sigurnošću reći da će neko drugi biti na čelu partije”, rekao je Đukanović novinarima u Vili Gorica.

Đukanović je ranije na Parlamentarnom kanalu potvrdio da je njegovo povlačenje bilo na stolu na Kongresu 2021. godine, ali je tada zaključeno da nije vrijeme za to.

Đukanović je danas raspisao parlamentarne izbore za 11. jun.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Državna izborna komisija DIK priprema se za drugi krug predsjedničkih izbora. U nedjelju počinje štampanje glasačkih listića, a ovoga puta neće biti žrijebanja, nego će kandidati nastupati pod istim rednim brojevima kao i u prvom krugu. Iz Komisije poručuju da su postojeći zakoni nedorečeni kada je u pitanju organizacija drugog kruga izbora, zbog čega apeluju da se konačno pristupi izbornoj reformi.
  Svojim ljudskim, moralnim, intelektualnim političkim i drugim osobinama Jakov Milatović je jedini koji zaslužuje da bude novi predsjednik Crne Gore, piše u pismu podrške koja je u ime udruženja penzionera upućena predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću, saopštio je Pokret Evropa sad (PES).
  Mislim da je moguć scenario da Ustavni sud poništi Đukanovićev potez o raspuštanju Skupštine Crne Gore, ocijenio je lider Demosa Miodrag Lekić u emisiji Link na Radiju Crne Gore.