Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Đurović: Do kraja mjeseca rješenje krize i kompletiranje Ustavnog suda

Skupština Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 08.01.2023. u 15:30
Primila sam k znanju i poruku o eventualnom prekidu pregovora sa Evropskom unijom (EU) i shvatila je vrlo ozbiljno. Ipak, vjerujem da među donosiocima odluka i političkim akterima u našoj zemlji postoji dovoljno mudrosti, odgovornosti i zrelosti i da ćemo uspjeti da postignemo dogovor o ključnim pitanjima kako bismo izbjegli takav scenario, kazala je u intervjuu za "Dan" predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

Ona je kazala je da je uvjerena da će do kraja januara biti izabrane sudije Ustavnog suda i konačno riješiti kriza u državi.

“Uvjerena sam da ćemo do kraja januara uspjeti da postignemo dogovor o ovom važnom pitanju i da ćemo konačno pronaći izlaz iz krize koja već dugo opterećuje naše društvo”, kazala je Đurović za “Dan”.

Ona je najavila de će ubrzo nakon božićnih praznika pokrenuti ponovo parlamentarni dijalog kako bi se došlo do potrebnih rješenja.

“To smatram svojom obavezom kao predsjednice Skupštine, koju sam dužna da ispunim prvenstveno zbog građana koji već dugo trpe zbog nesloge i nerazumijevanja političkih aktera”, rekla je Đurović.

 

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.