Đurović: Do kraja mjeseca rješenje krize i kompletiranje Ustavnog suda

Skupština Crne Gore
 • Autor onogost.me
 • 08.01.2023. u 15:30
Primila sam k znanju i poruku o eventualnom prekidu pregovora sa Evropskom unijom (EU) i shvatila je vrlo ozbiljno. Ipak, vjerujem da među donosiocima odluka i političkim akterima u našoj zemlji postoji dovoljno mudrosti, odgovornosti i zrelosti i da ćemo uspjeti da postignemo dogovor o ključnim pitanjima kako bismo izbjegli takav scenario, kazala je u intervjuu za "Dan" predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

Ona je kazala je da je uvjerena da će do kraja januara biti izabrane sudije Ustavnog suda i konačno riješiti kriza u državi.

“Uvjerena sam da ćemo do kraja januara uspjeti da postignemo dogovor o ovom važnom pitanju i da ćemo konačno pronaći izlaz iz krize koja već dugo opterećuje naše društvo”, kazala je Đurović za “Dan”.

Ona je najavila de će ubrzo nakon božićnih praznika pokrenuti ponovo parlamentarni dijalog kako bi se došlo do potrebnih rješenja.

“To smatram svojom obavezom kao predsjednice Skupštine, koju sam dužna da ispunim prvenstveno zbog građana koji već dugo trpe zbog nesloge i nerazumijevanja političkih aktera”, rekla je Đurović.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Izjava Nemanje Vukovića, funkcionera Demokrata, u čijim okvirima je kazao da odbornici te partije neće glasati za Predlog za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, nije ništa drugo do novo razotkrivanje istine da je njihovo zalaganje i borba za građansku i evropsku Crnu Goru mrtvo slovo na papiru, naveli su iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.