Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Do izbora najavljeno 10 čarter letova, mahom iz Luksemburga

airplane
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 31.03.2023. u 08:51
U susret drugom krugu predsjedničkih izbora od današnjeg dana do 2. aprila najavljeno 10 čarter letova koji su vezani za Luksemburg i Poljsku, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić.

"Ono što su posljednji podaci je da imamo najavljenih 10 čarter letova koji su mahom vezani za Luksemburg. Par njih će obavljati kompanija iz Poljske. Tako da je to taj broj", kazao je on u emisiji "Dobro jutro Crna Goro.

Istakao je da postoji mogućnost da se u posljednjem trenutku taj broj uveća.

Drugi krug predsjedničkih izbora biće održan 2. aprila. Najviše glasova u prvom krugu su osvojili aktuelni šef države i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović i zamjenik Pokreta Evropa sad Jakov Milatović. Đukanović je ranije saopštio da računa na glasove iz dijaspore.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Kristina Šćepanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Nikšić, kazala je da je skandalozna i neprihvatljiva izjava predsjednika Opštine Marka Kovačevića i poručila da mora da ode sa čela grada.
  Nova srpska demokratija (NSD) izvinila se, kako kažu, "svima onima koji su u Markovim riječima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol". Ovo su poručili iz te partije povodom govora prvog čovjeka Opštine Nikšić Marka Kovačevića na obilježavanju godišnjice bitke na Grahovcu.