Do izbora najavljeno 10 čarter letova, mahom iz Luksemburga

airplane
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 31.03.2023. u 08:51
U susret drugom krugu predsjedničkih izbora od današnjeg dana do 2. aprila najavljeno 10 čarter letova koji su vezani za Luksemburg i Poljsku, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić.

“Ono što su posljednji podaci je da imamo najavljenih 10 čarter letova koji su mahom vezani za Luksemburg. Par njih će obavljati kompanija iz Poljske. Tako da je to taj broj”, kazao je on u emisiji “Dobro jutro Crna Goro.

Istakao je da postoji mogućnost da se u posljednjem trenutku taj broj uveća.

Drugi krug predsjedničkih izbora biće održan 2. aprila. Najviše glasova u prvom krugu su osvojili aktuelni šef države i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović i zamjenik Pokreta Evropa sad Jakov Milatović. Đukanović je ranije saopštio da računa na glasove iz dijaspore.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastaće se sjutra u Vili Gorica sa predstavnicima političkih subjekata koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima, najavljeno je iz Kabineta Milatovića.
  Na javni poziv predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića za dobijanje posla u njegovom kabinetu prijavilo se preko 1.000 građana, od kojih će oni sa najkvalitetnijim biografijama postati dio njegovog tima. Milatović je za TVCG kazao da je sličan princip primijenio i kao ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića, i da ovim činom šalje poruku da je meriokratija sistem kojem teži.