Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Ko o čemu, Demokrate o foteljama

oo_dps_niksic_1_0_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 02.02.2017. u 18:29

Saopštenja Demokratske partije socijalista su proteklih dana u  jednom u potpunosti uspjela, a to je razotkrivanje Demokrata, ogoljavanje njihovog jedinog cilja i sna - sjesti u što više fotelja, smatraju iz Opštinskog odbora te partije.

Oni su poručili Demokratama da nije mjera uspjeha fotelja, već rezulati koje ostvaruju iza sebe, a kako kažu, Demokrate očigledno nemaju ni jedan jedini.

“Dok iza nas stoje godine uspjeha na izborima, godine uspješnog vođenja države Crne Gore, koju očekuje skori ulazak u atlansku, a potom u i u evropsku zajednicu razvijenih naroda, kao i brojni uspjesi na lokalnom nivou, vi nemate čime pred građane Nikšića. Očigledno vas bole naši uspjesi. Što vas više razotkrivamo iz vaših redova sve više izbija nervoza, uvredljiv vokabular i nesnalaženje. Razumljivo, jer je vaše jedino političko iskustvo nošenje crvenih kravata i dijeljenje čokoladica po nikšićkim naseljima”, stoji u saopštenju DPS-a.

Kako objašnjavaju, to pokušavaju opravdati izlivom mladalačke mašte, nedokazanosti i želje za pobjedom.

“Ujdurma koju činite ovih dana po Nikšiću pokazuje slabosti nejakih, a mi vam iz punih usta poručujemo da nije grijeh izgubiti od jačeg, nego je grijeh u porazu se nekorektno ponijeti, kao što vi činite od oktobra mjeseca”, navodi se u saopštenju.

Za kraj su dodali da će nakon 12. marta građani odlučiti, ali i da Demokratska partija socijalista zasigurno, nastavlja da gradi ovaj grad i stvara kvalitetnije uslove za život za sve one koji žive u njemu, pa i za Demokrate.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjedništvo Demokratske narodne partije (DNP) najoštrije je osudilo odluku Vlade Crne Gore da u Generalnoj Skupštini UN–a glasa za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici i zato jednoglasno donijelo odluku o suspenziji podrške Vladi Milojka Spajića do ispunjenja zahtjeva a saopštili su i da neće podržati rekonstrukciju Vlade najavljenu za jun mjesec.
Crna Gora od neobavezujuće Rezolucije neće dobiti ništa niti bilo ko drugi, niti će biti štete, a trebamo da se okrenemo povezivanju i boljem razumijevanju među sobom, poručio je premijer Milojko Spajić odgovarajući na pitanje šta će Crna Gora i region dobiti od usvajanja jučerašnje Rezolucije o Srebrenici.