Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Bez odluke SO, Kovačević zadužio Nikšićane

DPS
  • Autor onogost.me
  • 17.03.2024. u 13:49
U Nikšiću vlada mrkli mrak, i dok predsjednik Opštine Nikšić pokušava ućutkati opozicione poslanike i odbornike, svjedočimo njegovom neznanju, neprofesionalizmu i rezultatima zakulisnih radnji, saopšteno je iz nikšićkog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

“Bez odluke Skupštine opštine, zadužio je Nikšićane devet miliona eura za rasvjetu, a rasvjete u gradu i nema. Naši građani su ti koji na svijetu najskuplje plaćaju mrak. Na snazi je, može se reći, policijski čas, jer svi žure da pozavršavaju svoje obaveze prije 18 h, jer kad mrkne, mrklo je. Jezivi snimci ovih dana kruže mrežama, gdje se u svim krajevima grada u večernjim satima, ne vidi ništa, a samo se čuje lavež čopora pasa latulica”, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.
    Političke partije počeće sjutra u 12 sati politički dijalog i razgovor kako bi se riješila kriza u Šavniku, gdje izbori nijesu završeni ni nakon više od godinu i po.