Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Bez odluke SO, Kovačević zadužio Nikšićane

DPS
 • Autor onogost.me
 • 17.03.2024. u 13:49
U Nikšiću vlada mrkli mrak, i dok predsjednik Opštine Nikšić pokušava ućutkati opozicione poslanike i odbornike, svjedočimo njegovom neznanju, neprofesionalizmu i rezultatima zakulisnih radnji, saopšteno je iz nikšićkog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Bez odluke Skupštine opštine, zadužio je Nikšićane devet miliona eura za rasvjetu, a rasvjete u gradu i nema. Naši građani su ti koji na svijetu najskuplje plaćaju mrak. Na snazi je, može se reći, policijski čas, jer svi žure da pozavršavaju svoje obaveze prije 18 h, jer kad mrkne, mrklo je. Jezivi snimci ovih dana kruže mrežama, gdje se u svim krajevima grada u večernjim satima, ne vidi ništa, a samo se čuje lavež čopora pasa latulica", saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Rekonstruisana Vlada Milojka Spajića će imati više žena nego što ih je bilo u prvobitnoj postavci iz novembra prošle godine, ali je nastavljena praksa da nema nijedne potpredsjednice.
  Skupština Crne prihvatila je predloge premijera Milojka Spajića za imenovanje novih ministara i potpredsjednika Vlade.
  Sva neozbiljnost, neodgovornost i bezobrazluk ove vlasti manifestuje se u tome što, nedostatak kvoruma, odnosno nedolazak odbornika i odbornica vlasti na sjednicu, pokušavaju uzaludno da pravdaju time što imaju obaveza na državnom nivou. Pitamo jesu li te obaveze uhljebljenja po dubini i širini, navodi se u saopštenju Kluba odbornika "Evropski tim za Nikšić".