Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Nikšić danas, ipak, slavi

DPS Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 21.05.2024. u 13:55
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić saopštio je ta lokalna samouprava u tom gradu ima sramni odnos prema 21. maju, Danu nezavisnosti.

“U čast najljepšeg majskog dana, 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore, predvođeni predsjednikom OO DPS Nikšić Borisom Muratovićem, naše sugrađanke i sugrađane smo darovali crnogorskim zastavama. Iako grad pod Trebjesom ovaj najsvjetliji i najsvečaniji datum u novijoj crnogorskoj istoriji ne obilježava zahvaljujući onima koju su zaposjeli lokalne funkcije u državi koju 2006. godine nijesu željeli, a čija ih nezavisnost boli i dan danas, našli smo simboličan način da zajedno sa Nikšićankama i Nikšićanima obilježimo ovaj, za sve nas, neprocjenjivo vrijedan datum”, navodi se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

“Građankama i građanima Nikšića i ovim putem čestitamo Dan nezavisnosti Crne Gore uz jasnu poruku da će Nikšić uskoro ponovo pobijediti nazadne politike, koje je pobijedio i te 2006. godine, te da će sljedeći 21. maj dočekati u svečarskoj atmosferi kakvu zaslužuje grad u kojem je više od 50 odsto građana prije 18 godina nezavisnoj Crnoj Gori reklo odlučno i hrabro i za vazda Da! Da je vječna Crna Gora“, zaključuje se u saopštenju.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sjednica Skupštine opštine (SO) Nikšić koja je jednom prekinuta, a jednom odložena, trebalo bi da se održi danas.