Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Zbog menadžmenta Sportski centar loše posluje, a građani ispaštaju

Demkratska partija socijalista
 • Autor onogost.me
 • 14.06.2024. u 16:06
Opštinski odbor Demokratske partije socijalsita (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da se na primjeru rukovođenja Sportskim centrom vide loši rezultati, a tome najviše doprinosi, kako su rekli, neznaveni i nesposobni menadžment.

''Olimpijski bazen u Nikšiću, umjesto da vrvi od posjetilaca i sportista, postao je poznat po tome što mjesecima čami prazan. A prazan je zbog kvara na pumpama čiju popravku rukovodstvo Sportskog centra, na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem, očigledno ne može da obezbijedi'', saopštio je OO DPS Nikšić.

Kako su naglasili u saopštenju, Sportski centar Nikšić u poslovanju bilježi negativne rezultate.

''Drašković je dosanjao direktorsku fotelju iz koje uspješno realizuje zapošljavanje po partijskoj liniji u SC Nikšić, koji u poslovanju bilježi negativne rezultate, uprkos kadrovskom ojačavanju. Umjesto da prihoduje od bazena, čiju funkcionalnost je dužan da obezbijedi kao direktor preduzeća, bazen mjesecima ne radi'', naveli su iz OO DPS.

Osim što, dodali su, ta okolnost ljuti korisnike bazena, negativno utiče na prihodnu stranu budžeta Sportskog centra.

''Pitamo se da li će direktor Drašković i za ovu situaciju naći izgovor i reći "izvještaj laže", ili u ovom slučaju “javnost laže da bazen ne radi”, kao što je rekao na posljednjoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, onda kada mu pobrojane činjenice koje mu nijesu odgovarale, za izvještaj, koji je sam potpisao, da laže'', zaključili su iz OO DPS Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
  Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura