Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić:”Smjena Adžić primjer sramnog revanšizma”

1615295409-dps-niksic-obrada
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 31.03.2021. u 10:23

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić saopštio je da je smjena doktorke Ljiljane Adžić primjer sramnog revanšizma i pozvao ministarku zdravlja Jelenu Borovinić Bojović da se i izvini zdravstvenim radnicima Doma zdravlja Nikšić.

“Smjena direktorice Doma zdravlja u Nikšiću, požrtvovanog ljekara i profesionalca, doktorke Ljiljane Adžić, najsvježiji je primjer bahatog revanšizma koji je postao glavni princip rada Krivokapićeve vlade”, navodi se u saopštenju.

Iz nikšićkog DPS-a smatraju da je prioritet ove vlasti i  Borovinić Bojović, otpuštanje politički nepodobnoh ljekara i , kako su naveli, uhljebljenje  “eksperta”.

“Na sraman način poslali su svog kontrolora u Dom zdravlja da pripremi teren za novu političku egzekuciju, pritom uvrijedivši sve zdravstvene radnike te ustanove, kako ne rade svoj posao kako treba. Licemjerstvu nema kraja, jer ti isti kontrolori ne vide propuste doktora Mitrovića, koji je odgovoran za haotično stanje u nikšićkoj bolnici i koji svojom nesposobnošću direktno ugrožava zdravlje naših sugrađana”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a dodaju da su na sve pojave javno ukazivali i pozivali inspekciju da reaguje.

“Zabrinuti smo za zdravlje svih građana Nikšića. Očekujemo i da se ministarka Jelena Borovinić Bojović zbog sramnih ocjena njenih kontrolora izvini hrabrim zdravstvenim radnicima Doma zdravlja, koji više od godinu dana ulažu nadljudske napore u borbi sa koronavirusom i koji zaslužuju veliko poštovanje zbog hrabrosti i požrtvovanosti”, zaključili su u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.
Političke partije počeće sjutra u 12 sati politički dijalog i razgovor kako bi se riješila kriza u Šavniku, gdje izbori nijesu završeni ni nakon više od godinu i po.