DPS Šavnik: Pravna država kapitulirala pred DF-om i pomagačima iz Demokrata

DPS
 • Autor onogost.me
 • 18.12.2022. u 10:09
Ponovno onemogućavanje građana sa pravom glasa na lokalnim izborima u Šavniku da slobodno izraze svoju volju i iskoriste svoje Ustavom garantovano biračko pravo, nastavak je siledžijskog odnosa prema demokratiji u Crnoj Gori, ocijenjeno je u Opštinskom odboru DPS-a.

Kako navode u saopštenju, i danas su članovi biračkih odbora iz redova DF-a, uz svesrdnu podršku i navijanje za destrukciju od strane Demokrata, spriječili okončanje izbornog procesa u ovoj opštini.

“Još jednom su primitivci nastavkom vršenja djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore, nastavili svoj besprizorni cirkus, a time i pokazali da su jači od države, te da za njih ne važe pozitivno pravni propisi. I ovog puta, kao što je to slučaj iz nedjelje u nedjelju, svi naši napori i brojni pozivi koje upućujemo policiji i tužilaštvu, bili su uzaludni”, naglašavaju u šavničkom DPS-u.

Dodaju da je saga oko lokalnih izbora u Šavniku pokazatelj da je pravna država Crna Gora kapitulirala pred destrukcijom, primitivizmom i siledžijama demokratije iz DF i njihovim pomagačima iz Demokrata.

Podsjetimo, na dva biračka mjesta u Šavniku i danas je prekinuto glasanje.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić, kazao je da misli da ispunjava sve uslove za predsjedničku kandidaturu, te da bi volio da neko dokaže suprotno. U emisiji "Argumenti", na Televiziji Crne Gore (TVCG), pokazao je uvjerenje o prebivalištu u Podgorici od 2021. godine i poručio da nema ništa protiv da MUP provjeri sve navode. Na pitanje o koalicionom sporazumu sa Demokratama, Spajić je ocijenio da nema potrebe da se ulazi u predizbornu koaliciju, ali da očekuje podršku Alekse Bečića i Dritana Abazovića.
  Jedan od lidera Demokratsog fronta i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić biće kandidat na predsjedničkim izborima.